Så kom foråret … endelig…

Så er foråret endelig kommet ud omkring Landstedet også… og det betyder at vi nu kan nyde dejlige forårsblomster i haven og fuglenes sang i træerne udenfor.

Det har været en spændende oplevelse af have været i skurvognen hen over vinteren også, men det var da heldigvis til at holde varmen og vi har også får vinter-hygget med varm kakao, slik og film ind imellem.

Hus-projektet har også arbejdet sig stille og roligt fremad i vinter perioden, men jeg må nok alligevel indrømme at de sidste tre uger der er der desværre ikke sket helt så meget som jeg kunne have ønsket, men men men – nu skinner solen, fuglene synger og foråret titter frem, så mon ikke lysten til at komme i gang med at slibe det sidste også indfinder sig igen…?

Forårets komme betyder også at der skal vises en masse dejlig gymnastik frem… For os betyder det i alt 5 dage med opvisninger rundt om i det himmerlandske, men det bliver rigtig spændende og helt sikkert flot, for vi har virkelig øvet os rigtig meget. Den første opvisning starter allerede den 4. marts i Sortebakkehallen i Nørager og så er det i Terndrup den 10. marts og i Blenstrup den 11. marts (hård weekend 🙂 og to hold i Blenstrup 🙂 ) – og så er det i Hadsund den 18. marts og vi slutter i Nr. Sundby den 25. marts… Det var vist marts måned *smiler…

Du kan se mere på Blenstrup Gymnastik Forenings Hjemmeside der finder du et program for opvisningen i Blenstrup Hallen. Der er sikkert også at finde på de andre foreningers hjemmeside – og på DGI’s hjemmeside 🙂

Men nu vil vi nyde foråret, vise hvad vi har lært i gymnastik og få arbejdet lidt mere på hus-projektet, så vi snart kan flytte ind igen. Dejligt med forår…

FacebookTwitterGoogle+
Dette indlæg blev udgivet i Gymnastik, Landstedet. Bogmærk permalinket.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/4/d/libu.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En kommentar til Så kom foråret … endelig…

  1. Karina Carlsen skriver:

    Hej
    Ja marts måned er en hård måned med alle de gymnastik opvisninger. Men det må også være dejligt at vise det frem man har øvet på hele vinteren.
    Dejligt med forår – man kan næsten ikke få andet end en masse energi med fuglesang foroven og skønne forårsbebudere for ens fødder 🙂
    Knus Karina

Der er lukket for kommentarer.