Pyha tiden flyver…

Ja så er det snart vinter igen, og jeg kan se at mit sidste indlæg også var omkring vintertid for et års tid siden… Pyha som tiden den flyver afsted…

Der er sket rigtig mange ting på Landstedet hen over sommeren. Der er bl.a. blevet lavet en rigtig lækker terrasse, som vi har nydt rigtig godt af i den dejlige sommer der har været. Men som vi ikke mindst ser frem til at nyde næste sommer og næste sommer og næste…. (mange somre frem 🙂 )

Desuden er der også blevet ryddet op efter den husvogn som vi har boet i så længe al det her renovering har stået på. Den er blevet solgt og flyttet, så nu ser der faktisk rigtig godt ud her på pladsen ved indkørslen.

Nåhh ja faktisk er indkørslen blevet pyntet med et hegn og der er blevet sat lys op – det ser rigtig godt ud… Der mangler dog stadig at blive gjort noget så det sidste også bliver lavet… men der kommer jo et forår og en sommer mere, så der skal vi nå det 🙂

Laden trængte til at få nye stern-brædder, så det brugte vi lige en lørdag til at få ordnet – og med hjælp fra en god kammerat som havde et stillads mm. som vi kunne bruge. Det pyntede også – og forhåbentlig holder det et stykke tid.

Ja alt i alt har det være en rigtig god sommer og der er sket en masse ting på Landstedet… du kan se et lille udpluk af det i billeder her under:

 

Dette indlæg blev udgivet i Haven, Helt privat, Landstedet, Lidt af hvert. Bogmærk permalinket.