Et kapitel er næsten afsluttet

Det er forår og fuglene synger.

Det er over et år siden jeg sidst har skrevet her på bloggen, og det er egentlig alt for galt. Jeg har været optaget af forskellige ting gennem det sidste år, og især skete der jo en forandring som også skulle tages ind og bearbejdes.

Samtidig har jeg haft rigtig travlt i slutningen af 2014 på at få min PhD afhandling gjort færdig til aflevering i starten af 2015 – faktisk ophørte min PhD tid pr. 1. februar 2015, så der var jeg officielt tilbage på fuld tid i min normale stilling.

PhD afhandlingen fik jeg afleveret efter korrekturlæsning, mindre rettelser der skulle laves og en sidste gennemgang den 26. februar 2015 – og så gik jeg blot og ventede på at få resultatet tilbage i en håndgribelig form. Det har jeg fået og jeg er faktisk rigtig stolt af resultatet.

Min afhandling i fast form

Min afhandling i fast form

Min søster var så sød at tegne forsidens billede og det er jeg rigtig glad for – hun fik gjort mine tanker illustrative.

Lillian Buus - frontpge picture

Min søster har tegnet billedet til forsiden af afhandlingen

Lige nu går jeg spændt og venter på at få en dato for det endelige forsvar af PhD afhandlingen, og så vil jeg kunne afslutte et spændende og vigtigt kapitel i mit liv.

 

Dette indlæg blev udgivet i PhD. Bogmærk permalinket.