Jubii… foråret er også kommet til Landstedet

Så er det blevet forår her i starten af april. Det var rigtig dejligt at se solen her i weekenden.

 

Igennem længere tid har jeg fået fældet træerne på langs i haven. En masse grantræ som jeg rigtig gerne ville have fjernet for at gøre haven større og også forhåbentlig lettere at holde. Og det ville være muligt at rodfræse der hvor grantræerne har stået, så der kan plantes græs.

I weekend fik vi lige pludselig travlt, for den aftale omkring at rodfræse haven blev pludselig ‘lige nu’, så der skulle lige styr på de sidste ting. Men resultatet er blevet rigtig godt 🙂

Samtidig har jeg sat rivenet op i hegnet i forhold til at jeg kunne få plantet roser langs med hegnet. Roserne er blevet købt og plantet sammen med den rose jeg fik i indflyttergave af Julia og Alistar da de var på besøg, så nu er de alle plantet, og der er jo også lavet lys langs hegnet, så det er blevet rigtig godt.

Dejligt med forårets komme til ‘Landstedet’ 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Haven, Helt privat, Landstedet. Bogmærk permalinket.