En sorgens dag…

Sidste fredag blev en sorgens dag på Landstedet.

Vi måtte desværre aflive vores elskede hund, Becki. Hun havde pludselig lammelser i sit bagparti og kunne derfor ikke bevæge sig. Vi kørte hende til dyrlægen, som sagde at hun virkede til at have mange smerter i sine hofter, og det ville kræve røngten og større undersøgelse helt præcist at kunne fortælle hvad det var. Og det var uden garanti for at der kunne gøres noget. Vi kunne også vælge at få noget smertestillende med hjem til at give hende og se om det blev bedre, men hun var i store smerter, så det ville jeg simpelthen synes var helt urimeligt overfor hende hvis hun skulle igennem noget sådan. Hun havde heller ikke mulighed for selv at komme ud for at besørge sig, så det ville jeg ikke byde hende. Så var der selvfølgelig løsningen med at aflive hende, fordi hun jo faktisk også var en ældre dame på omkring de 84 år, og hun de sidste 14 dage faktisk også havde haft problemer med ikke at kunne holde på vandet pga. alderen.

Hun havde været en dejlig og ikke mindst en rigtig glad hund lige indtil denne morgen, hvor hun pludselig ikke kunne gå, så det var selvfølgelig hårdt at skulle tage beslutningen om at aflive hende, men da jeg kiggede på hende igen og kunne se hun var i smerte, og jeg så ind i hendes bedende øjne, der sagde “Giv mig fred”… så var beslutningen at aflive hende. Dyrlægen sagde at han ville have truffet samme valg med en hund med hendes alder og de smerter hun så ud til at have, samt den usikkerhed der var med prognosen efter en undersøgelse.

 

De første dage efter var det rigtig underligt, fordi der manglede ligesom en lyd i huset hele tiden og der manglede ikke mindst den glade hund der altid tog imod os når vi kom hjem og var klar til at blive kælet med både tidligt og sent…

R.I.P Becki – vi savner dig…

Dette indlæg blev udgivet i Helt privat, Hunden, Lidt af hvert. Bogmærk permalinket.