Ugens motion er næsten klaret…

Så blev det onsdag og tid til den ugentlige løbetur sammen med løbeholdet “ART” – hvilket er “Als Running Team”. Jeg kan kun sige at jeg faktisk var helt stolt af mig selv i dag, for det gik nu ret godt. Faktisk over alt forventning… 🙂

Målet for løbeholdet i år er at vi alle skal løbe en tur fra Als til Øster Hurup for at ende hos en fra holdet, og så hygge med grill og måske et enkelt glas vin for at fejre at sæsonen er slut i den obligatoriske forstand. Så er man selv ‘i form’ ansvarlig til holdet starter op igen til august/september.

I går stod den på gymnastik – manner hvor jeg glæder mig til at vise hvad vi har arbejdet med til opvisningen lige om lidt – de er bare så seje de springere jeg har. Det er en fornøjelse… og på lørdag har det ene hold ekstra træning for at vi kan øve sammensætningen og koreografien af de tre hold vi har valgt skal lave opvisning sammen. Bliver spændende.

Så det går planmæssigt med motionen i denne uge 🙂

FacebookTwitterGoogle+
Dette indlæg blev udgivet i Fritidsinteresser, Gymnastik, Løb. Bogmærk permalinket.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/4/d/libu.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En kommentar til Ugens motion er næsten klaret…

  1. Karina Carlsen skriver:

    Ja motion lyder det som om du får nok af med både spring og løb..Krydser fingre for alle jeres opvisninger..
    Og mht. at løbe fra Als til Øster Hurup så satser jeg på at vejrguderne er med os og der ingen vind er eller ihvertfald medvind 🙂
    Det er godt at have nogle mål at stile imod både personligt men også prøve nye ting sammen som hold.
    Mange hilsener Karina

Der er lukket for kommentarer.