Pyha så er det vinter igen

Jeg havde lige håbet på at foråret var på vej – og faktisk havde jeg allerede indstillet mig på at starte på mit lille projekt “Landsted”, men det viser sig jo at vinteren igen er indtruffet og der er hvidt over det hele. Det var ikke ligefrem en del af planen.

Jeg må tilstå at jeg ikke ligefrem synes at det er dejligt med sne og blæst. Det er rigtig ærgeligt. Men så er det godt med hygge indenfor – foran brændeovnen med en varm kop kakao og flødeskum. Det er sagen.

Så må det vente lidt med at jeg kommer ordentlig i gang med at få taget pillet ned og få væltet et par mure i carporten…

FacebookTwitterGoogle+
Dette indlæg blev udgivet i Landstedet. Bogmærk permalinket.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/4/d/libu.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En kommentar til Pyha så er det vinter igen

  1. Karina Carlsen skriver:

    Ja planer er åbenbart til at for at blive ændret..Jeg tror slet ikke man kan lægge planer ift. vejret lige pt. Men lyder jo fantastisk med brændeovn og varm kakao – hvornår skal jeg komme ??

Der er lukket for kommentarer.