Den rene vinterhygge…

Vi er stadig i vinterhalvåret lidt endnu og det viser sig jo også ved at der stadig; eller rettere igen, er kommet sne i haven og på de stejle kælkebakker lige udenfor Landstedets matrikel. Selvom længslen efter forår efterhånden er rigtig stor så forsøger vi at få mest mulig hygge ud af sneen og det kolde vejr.

Blandt andet går tiden med at køre cross i sneen – og det er rigtig fedt, for man kan få crosseren til at skride ud og man kan køre over de hårde muldvarpeskud så de virker som flyvehop… det hygger vi os med 🙂

Vi hygger os bl.a. med cross i haven

Vi har også været ude og kælke og bygge snehuler eller borge, så man kunne føre snekrig hvis det skulle vise sig at nogen trængte herind på Landstedet.

Når så det kolde vejr har bidt i vore kinder så er det dejligt at komme ind i varmen og kunne lægge sig foran brændeovnen – det synes Becki i hvert fald. Men vi andre nyder nu også at komme ind i varmen igen efter et par timer ude i sneen og vinden.

Det er dejligt at komme ind igen til ild i brændeovnen

FacebookTwitterGoogle+
Dette indlæg blev udgivet i Lidt af hvert. Bogmærk permalinket.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/4/d/libu.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 kommentarer til Den rene vinterhygge…

 1. karina skriver:

  Hvor hyggeligt 🙂
  Ja det må være skønt med en brændeovn!
  Det er med at se de positive ting og udnytte at vi har sneen. Hvem ved måske går der flere år før vi har sådanne et par vintre igen ??
  Fortsat god weekend..

 2. Karina Carlsen skriver:

  Hej
  Jeg har givet dig en award – så tjek min blog og se mine begrundelser for hvorfor lige netop du skulle have den..
  Mange hilsener Karina

Der er lukket for kommentarer.