Så var det slut for denne gang…

I dag har vi været til gymnastik for sidste gang i denne sæson.

Det var rigtig hyggeligt. Først var det med det ene hold – begynder acro-springerne, hvor vi legede en bogstav-leg og lavede nogle spring og spillede badminton. Vi sluttede timen af med juice, snørrebånd (slik) og chokoladekiks – samtidig med at vi så den video der var blevet optaget fra opvisningen. Super hyggeligt og god afslutning.

De havde faktisk været rigtig søde og samlet ind til en gave til mig – alt for galt, så måske bør jeg dele den med de andre instruktører. Jeg kunne invitere ud til lidt kom-sammen på et tidspunkt – det må jeg lige overveje.

Min gave fra begynder acro-spring holdet - det var alle tiders til en hyggelig aften - rødvin og chips. Dejligt.

Bagefter havde det øvede acro-spring hold fælles afslutning med spisning. Vi havde inviteret både fra Terndrup, Hadsund og Blenstrup, og de var rigtig mange – så det var dejligt. Vi fik lavet en god evaluering, som vi kan se på i forhold til næste sæson. Også en god og hyggelig afslutning på en super sæson.

Nu er der så pause for mit vedkommende indtil næste sæson starter i september – men der skal nok lige være nogle møder inden omkring hvilke hold der skal være næste sæson, men det kan du følge med i via Blenstrup Gymnastik Forenings hjemmeside

Dette indlæg blev udgivet i Fritidsinteresser, Gymnastik. Bogmærk permalinket.