Sikke det spirer og gror…

Endelig kom der forår i luften – fuglekvidder og sol – lige tiden til at ordne nogle små-ting i haven. Weekenden har jeg brugt til at få ryddet endnu mere op efter carporten der er blevet væltet, så nu er alt kvas og små-grene lavet til flis, som jeg har placeret rundt om legehuset, da jeg håber at kunne minimere antallet af brændenælder rundt om legehuset. Jeg må se om teorien virker.

En buksbom plantet i krukke

Jeg har også fået klippet nogle af mine stauder ned, som stadig stod med de visne grene fra efteråret. Jeg kunne jo se at de allerede var begyndt at spire mellem alt ‘det gamle’ så derfor måtte det hellere til at være.

Inde mellem træerne har jeg masser af påskeliljer der kommer op, og jeg benyttede mulighed for at tage nogle af dem og plante i et par krukker som nu står ude ved min dør, hvor de pynter og vidner om at foråret er på vej.

Påskeliljer i krukker....

Faktisk myldrer det i det hele taget op med en masse forårsblomster i min have – der er både erantis, krokus, vintergækker, liljekonvaller og påskeliljer – alt sammen dejlige tegn på at foråret er kommet.

Jeg har også fået klippet nogle grene til at tage ind, så foråret også kommer ind i stuen. Grenene har jeg pyntet med de fineste maskin-kniplede påskefigurer som jeg har fået af moren til en god veninde af mig. De er virkelig flotte – se selv…

De flotte påske kniplinger

Lige nu går jeg så (stadig) blot og venter på at husvognen skal blive leveret, men mon ikke også snart det lader sig gøre…

Dette indlæg blev udgivet i Lidt af hvert. Bogmærk permalinket.