Sol, grill og bål-hygge i haven…

Hvor er det bare dejligt at vejret her til påske arter sig fra sin bedste side – det er virkelig en god og effektiv energi-indsprøjtning. Det er dejligt at se alle blomsterne som kommer op forskellige steder i haven. Nyder det, selvom det samtidig fornemmes som en smule kaotisk fordi haven er ‘grundlagt’ af en anden en mig…

Påskeliljer og andet blomster gult dukker op forskellige steder

Blomster dukker op alle mulige steder

Her midt i solen, ferien og foråret valgte vi at starte grillen op igen (udendørs), så derfor stod aftensmaden på grill, salat og lækkert frugt.

Så er grillen kørt i stilling - og nu kan aftensmaden tilberedes derpå...

Så laves der aftensmad på grillen - rigtig dejligt..

Bagefter havde jeg lovet at vi skulle grille “skum-fiduser” med mariekiks til – så i aftenskumringen blev der grillet pølser og marshmellows til den helt store guldmedalje på bålet vi have lavet på havens bålsted.  Jeg er rigtig glad for at jeg i år valgte at lave al mit kvas til flis frem for blot at lægge dem på bålstedet. Så er der mulighed for at jeg får bålstedet brugt frem for ikke at kunne bruge det hvis det ligger fyldt med grene og kvas hele sommeren, som jeg alligevel ikke kan brænde af. Den fejl lavede jeg nemlig sidste år, så har taget ved lære af det – og ser frem til nogel hyggelige timer ved bålet i løbet af sommeren.

Det er så hyggeligt med bål i haven – og det stod på pølser og skum-fiduser
Dette indlæg blev udgivet i Haven, Helt privat, Lidt af hvert. Bogmærk permalinket.