Forsømt min blog…

men nu er jeg tilbage igen med en masse nyt omkring mit dejlige landsted og ikke mindst min ombygning.

Først bør jeg dog lige fortælle hvorfor det har taget lidt tid med at få lavet et nyt indlæg på min blog… Jeg har været en lille måned i England i forbindelse med min PhD. Det var et rigtig interessant og inspirerende ophold på mange måder – gav en god energi-indsprøjtning til mit arbejde og min PhD.

Jeg boede privat hos et rigtig dejligt par, som tog sig rigtig sødt af mig og viste mig en masse forskellige områder lige omkring, som virkelig var af den gode engelske stil. Vi fik også snakket en hel del om forskellige ting, da de er meget rejste og har oplevet en masse. To rigtig spændende mennesker som jeg er rigtig glad for at have mødt.

Jeg var tilknyttet Institute of Education and Technology (IET) på Open University ved Milton Keynes. Et dejligt sted med en masse spændende projekter som var rigtig god inspiration, og samtidig var der netop et projekt omkring “Initiatives in Learning Designs”, som var meget relevant for mit PhD-projekt. I det hele taget et rigtig spændende, relevant og inspirerende forskningsophold.

Men nu er jeg tilbage i det danske og tilbage i mit hus og min have på landstedet – og jeg er i fuld gang med ‘nedrivningen’.

Dette indlæg blev udgivet i E-learning lab (ELL), Lidt af hvert, PhD. Bogmærk permalinket.