Dejligt med gode venners hjælp…

Så kom det store hus-projekt rigtig i gang, så derfor har jeg ikke rigtig haft tid til at opdatere min blog, men i dag har jeg en ‘arbejds-ledig’ lørdag, da jeg i dag har mureren til at lægge isolering og rivenet på gulvet til at binde gulvarmen på.

Men for at jeg i det hele taget har kunne nå hertil, så har jeg trukket på en masse gode venners hjælp til at få pillet alt indmad i husets nederste rum af; både på vægge, lofter og gulv. Det har været en kæmpe stor hjælp for mig.

Der har skulle graves ud til gulvvarmen i de to af rummene – og der har vi skulle have to lag beton af inden vi kom til en masse murebrokker der var blandet sammen med sandet som vi skulle have ud, men vi klarede det – også inden mureren skulle til 🙂

Ligeleders har det været noget et job at få lofterne ned – der har nogle steder været 3 lofter på hinanden, som vi har pillet ned. Der mangler stadig de sidste brædder på loftet, men det bliver først når gulvet er støbt.

Jeg vil i hvert fald sige 1000 tak for hjælpen – indtil videre – til alle de søde og gode venner der har været omkring for at hjælpe mig – også dem som troede de faktisk havde ferie 😉

Dette indlæg blev udgivet i Helt privat, Landstedet, Lidt af hvert. Bogmærk permalinket.