Så var der lige tid til en lille update…

Nu er sommeren så småt begyndt at vende – og efteråret og vinteren trænger sig snart på, men jeg synes egentlig at jeg er nået rigtig langt i mit byggeprojekt – renovering af Landstedet, som var min sommer og sommerferie-plan.

Jeg har løbende taget en masse billeder og der er endelig blevet tid til at få disse lagt ind i et galleri her på hjemmeside, så det er muligt at følge den progression som projektet har været igennem – og jeg må sige det igen… Det har været spændende og hårdt – men det har også været rigtig dejligt med al den hjælp jeg har fået.

Jeg håber stadig at det vil være muligt at flytte ind til vinter, men der er vel også varme i den husvogn jeg bor i, så jeg må tage det som det kommer. Der er stadig mange ting der skal laves inden jeg er i nærheden af at kunne flytte ind, men jeg glæder mig rigtig meget, for tror det bliver rigtig godt.

Men tag et smut forbi mit galleri og se hvordan det går med byggeprojektet 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Landstedet. Bogmærk permalinket.