Som tiden dog flyver…

men heldigvis går det støt og roligt fremad med mit bygge-projekt.

De sidste nye billeder vil vise at jeg er begyndt at sætte forskallingsbrædder op i loftet – og i stue-delen er jeg faktiske næsten færdig – og det både med forskalling og isolering 🙂
Det er rigtig dejligt.

Men jeg synes godt nok ikke det er lang tid siden af det var maj og vi flyttede ud i husvognen…

Jeg synes heller ikke det er lang tid siden at det var forår og marts, hvor sæsonen for gymnastikken sluttede med alle tiders gode opvisninger, men faktisk er det allerede tid til at starte den næste sæson op.

Heldigvis tror jeg at vi er godt forberedte, og jeg er super glad for det team af med-instruktører jeg har på de to hold jeg skal være instruktør på. Jeg er stadig instruktør på Acro-springholdet i BGF (Blenstrup Gymnastik Forening) – og jeg glæder mig til at skulle starte holdet op. Desuden er jeg også på en opvisningshold som er i Terndrup – vi har valgt at kalde det Østhimmerlands opvisningshold – og det bliver spændende at se om der kommer nogle springere til det hold.

Tror i det hele taget jeg går et spædende efterår i møde… også i forhold til min ph.d. og mit arbejde – det skal nok blive rigtig godt håber jeg… I forhold til min ph.d. skal jeg i efteråret samle data til min empiri – det ser jeg meget frem til. Det er nogle spændende scenarier der skal ses på synes jeg.

Så alt i alt er det vist et udfordrende og spændende efterår der kommer… 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Gymnastik, Landstedet, Lidt af hvert, PhD. Bogmærk permalinket.