Så blev der kalket og lavet tagvindue…

eller det vil sige det gjorde der i det jeg kunne nå – så derfor mangler der de områder som er placeret over min højde – stående på en skammel… 🙂 Men resultatet er fantastisk. Jeg har desværre ikke lige fået taget nogle billeder af det endnu, men det kommer jeg helt sikkert til. Vil gerne have det sidste med, så billedet bliver det færdige resultat 🙂

Desuden skrider det heldigvis også fremad med min bygge-projekt. Der er blevet sat det tagvindue i som jeg havde glædet mig meget til at se virkningen af, efter en god vens ide om at det skulle jeg tage at få lavet, samtidig med at jeg udvidede hullet op til 1. sal. Og jeg må give ham helt ret – det er formidabelt. Det giver så lækkert et lys indfald og jeg ser meget frem til at kunne se solnedgangen derfra – i hvert fald få det lækre sollys ind den vej også. Så en super weekend er tilbragt med hygge, kalkning og byggeri.

Nu skal jeg blot i gang med den artikel jeg har skubbet lidt foran mig, og som jeg også havde planer om at skrive på her i weekenden…. så den vil jeg skrive lidt på nu…

Dette indlæg blev udgivet i Helt privat, Landstedet, Lidt af hvert. Bogmærk permalinket.