Wauw… hvor er det længe siden

jeg sidst har været på min blog at skrive noget… Og den dårlige samvittighed meldte sig ikke mindst da jeg i fredags blev konfronteret med ‘en læser’ som spurgte til hvordan det gik med hus-projektet fordi han ind imellem jo tjekkede min hjemmeside, og det var lang tid siden jeg havde skrevet noget eller lagt nogle billeder op.

Men bare rolig – det er ikke fordi der ikke sker noget. Faktisk er det nærmere fordi der er rigtig meget at se til og har været det et stykke tid. Det er både på landsted, på arbejde og især også med min phd 🙂 – men dejligt at der er noget at rive i…

Heldigvis er der nu kommet varme og vand ind i huset, og det betyder det er til at holde ud at gå rundt derinde og lave noget selvom vejret udenfor byder på regn, rusk og sne. Jeg har også fået dækket mine huller ude i haven – Nøhj det var dejligt. De irriterede mig lidt, så dejligt med en god ven og hans gravemaskine der kom forbi og hjalp med at dække dem til.

Der er også så småt begyndt at komme gips på både loft og vægge, og de små detaljer omkring kasserne ved trapp-opgangen og lign. er også ved at tage form – det er rigtig dejligt at det går den vej 🙂
Faktisk tror jeg at min juleferie skal gå med at få spartlet og slebet ned, så jeg inden så længe kan begynde på næste etape; nemlig at få væv og filt op… manner hvor bliver det godt…

– og ja se bare når man tænker på hvordan det så ud for bare nogle måneder siden, så er det nok gået rigtig fint det hele…  Jeg lover snart at lægge nogle billeder op…

Det går også rigtig godt med min phd synes jeg – faktisk har jeg netop afleveret en tidsskrifts artikel som jeg håber kommer igennem nåleøjet og bliver trykt i en special udgave af tidsskriftet The Electronic Journal of e-Learning (EJEL)” Det var den pris jeg vandt på min tur i Canada, hvor jeg præsenterede et paper, som vandt phd-prisen 🙂 – så dejligt at få artiklen gennemskrevet igen og håber så blot den går igennem…

Ellers er det jo snart jul og juleferie – hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Så kan der både slappes lidt af og der kan arbejdes på huset. Ikke mindst kan og skal der julehygges…

Dette indlæg blev udgivet i Landstedet, PhD. Bogmærk permalinket.