Så kom foråret … endelig…

Så er foråret endelig kommet ud omkring Landstedet også… og det betyder at vi nu kan nyde dejlige forårsblomster i haven og fuglenes sang i træerne udenfor.

Det har været en spændende oplevelse af have været i skurvognen hen over vinteren også, men det var da heldigvis til at holde varmen og vi har også får vinter-hygget med varm kakao, slik og film ind imellem.

Hus-projektet har også arbejdet sig stille og roligt fremad i vinter perioden, men jeg må nok alligevel indrømme at de sidste tre uger der er der desværre ikke sket helt så meget som jeg kunne have ønsket, men men men – nu skinner solen, fuglene synger og foråret titter frem, så mon ikke lysten til at komme i gang med at slibe det sidste også indfinder sig igen…?

Forårets komme betyder også at der skal vises en masse dejlig gymnastik frem… For os betyder det i alt 5 dage med opvisninger rundt om i det himmerlandske, men det bliver rigtig spændende og helt sikkert flot, for vi har virkelig øvet os rigtig meget. Den første opvisning starter allerede den 4. marts i Sortebakkehallen i Nørager og så er det i Terndrup den 10. marts og i Blenstrup den 11. marts (hård weekend 🙂 og to hold i Blenstrup 🙂 ) – og så er det i Hadsund den 18. marts og vi slutter i Nr. Sundby den 25. marts… Det var vist marts måned *smiler…

Du kan se mere på Blenstrup Gymnastik Forenings Hjemmeside der finder du et program for opvisningen i Blenstrup Hallen. Der er sikkert også at finde på de andre foreningers hjemmeside – og på DGI’s hjemmeside 🙂

Men nu vil vi nyde foråret, vise hvad vi har lært i gymnastik og få arbejdet lidt mere på hus-projektet, så vi snart kan flytte ind igen. Dejligt med forår…

Dette indlæg blev udgivet i Gymnastik, Landstedet. Bogmærk permalinket.