Nyder at tingene spirer og blomstrer igen..

Hvor er det dejligt at mærke at foråret rigtig er på vej nu… der er virkelig forår i luften. Ikke mindst er det så dejligt at se at haven igen begynder at spire og blomster titter op af jorden.

Det betyder også at energien er kommet tilbage, så nu er der igen så smut ved at komme gang i husprojektet. Faktisk er jeg nu så tæt på at være færdig med at pudse og spartle at det er tid til at bestille filt og væv til loft og væg. Det glæder jeg mig rigtig meget til at skulle i gang med, for så betyder det at det meste af alt det støv der lige nu hvirvler rundt omkring i hele huset ikke længere skal gøre dette… 🙂

Det er også ved at være slutningen på gymnastik sæsonen, og det har været en rigtig spændende sæson. Jeg har været så glad for alle de positive oplevelser jeg har fået af de søde, positive og energiske gymnaster. Tak for det, piger og drenge…

Vi har dog lige en sidste opvisning i Nr. Sundby, så det bliver spændende – og så er der lige et par træningen i næste uge tilbage, men ellers er det pause for mit vedkommende indtil vi skal i gang med næste sæson.

Men nu vil jeg gå foråret og sommeren i møde med en masse ny og positiv energi…

Dette indlæg blev udgivet i Gymnastik, Landstedet. Bogmærk permalinket.