Jubiii… så er vi klar til den næste spændende etape…

Jubi så blev vi endelig færdige med at sætte filt og væv samt male loft og vægge over det hele. Alle vægge har nu fået 2 gange maling og lofterne har fået min 3 gange (der var lige et enkelt der måtte have en 4. gang, men nu er det rigtig flot).

Det er simpelthen en super fed følelse at være nået så langt nu. Jeg tog endda mig selv i at tænke at nu kan jeg snart få købt nogle gardiner at sætte op 😀 – hvor godt… det glæder jeg mig til.

Der er også blevet samlet korpus til køkkenet, så det nu er klar til at sætte op så snart jeg har fået gulv på.
Nåhh ja – den del (med gulvet) har skabt en hel del dialog frem og tilbage om hvad jeg nu skulle få og hvordan jeg skulle gøre det bedst muligt, og også til en pris der ikke var helt så skræmmende som den første jeg nåede frem til! Pyha mange mange overvejelser senere er jeg nu sikker på jeg er nået frem til det rigtige valg.

Hvad det bliver? – Ja det må du se på billederne når jeg får dem på (efter gulvet et blevet lagt, hvilket det ikke er endnu) 🙂

 

Dette indlæg blev udgivet i Lidt af hvert. Bogmærk permalinket.