Sommeren er snart gået…

Så er det snart overstået med sommeren også, og det er rigtig længe siden jeg har skrevet på min blog sidst, men jeg har haft rigtig travlt med arbejdet på mit byggeprojekt, og i det hele taget haft travlt på arbejde 🙂

Men men men… tiden nærmer sig hvor byggeprojektet virkelig er kommet rigtig langt, og det er så dejligt. Jeg har fået mig installeret i huset igen, og har fået køkkenet fuldt funktionsdygtigt, så der kan laves mad og sådan igen.

Og køkkenet er rigtig langt

Men der er til at lave mad i køkkenet nu 🙂

Dette er muren til bag ved brændeovnen… som dog mangler endnu

Desuden er sommeren også blevet brugt til at gøre lidt ved udebygningen, for de er blevet kalket og malet, så de nu står rigtig fine i sort og hvid 🙂 – det var tiltrængt og derfor har nogle af murene fået hele tre gange med kalk…. men det ser godt ud og jeg håber det holder til næste år…

Sikke en forskel – men resultatet er blevet rigtig godt

– og ikke nok med at udebygningerne er blevet kalket, så er også haven foran blevet ryddet. Jeg har valgt at grave alle de buske, rødder og træer op, som voksede der og i stedet få sået græs deri, indtil jeg kan bestemme mig til hvordan det skal se ud…

Haven er blevet ryddet med rendegraver – så nu mangler jeg bare at få den rod-fræst, men det lader vente på sig!!!

I det hele taget har det været et travlt forår og en travl sommer, og nu er ferien snart slut og efteråret kommer os i møde… men det skal blive godt at få de sidste ting klaret i huset, så vi kan sidde og hygge os med spil, varm kakao og lune boller på en kold og blæsende efterårsdag…

 

Dette indlæg blev udgivet i Haven, Landstedet. Bogmærk permalinket.