Vintervejr…

Den mørke tid er begyndt og vinteren er snart over os.

Her på Landstedet er det dog blevet dejligt – i hvert fald inden døre. Der er sket flere ting på husprojektet, og vi er nu helt permanent flyttet ind i huset igen, og husvognen er blevet lukket af for vinteren.

Der er kommet brændeovn ind og så er trappen ved at blive lavet helt færdigt. Det var dog dejligt at der kom en trappe op, så det ikke mere var stigen man skulle kravle på. Samtidig giver det også lige piftet af “hjem” må jeg sige. Det var dejligt.

Ellers går tiden med både gymnastik, arbejde og PhD – men det bedste er dog at det hele skrider fremad i roligt tempo, lige til at klare 🙂

Jeg vil dog sige at jeg glæder mig allerede lidt til sommer igen – for jeg glæder mig til at komme ud og nyde haven, bålstedet og æbletræet jeg fik til min Housewarming, og så at jeg forhåbentlig kan få nogle sten i gården, som jeg også ønskede mig.

Dette indlæg blev udgivet i Helt privat, Landstedet. Bogmærk permalinket.