Spændende oplevelser og god viden…

Eksperimentarium…. det kan anbefales…

Jonas og jeg har i weekenden tilbragt en del af lørdagen i Eksperimentarium – og hvor var det en rigtig spændende oplevelse og så meget viden vi fik om en masse forskellige ting. Det kan varmt anbefales til børn og voksne i alle aldre – det gav virkelig anledning til stor dialog omkring alle mulige forskellige ting.

Jonas foran Eksperimentarium, København

Det var både se, lugte, smage, røre, føle, høre, prøve, afprøve, eksperimentere – og det hele i en dejlig blanding af alvor og leg… så der var rig mulighed for at få stillet sin nysgerrighed på forskellig vis.

Føle og røre - spændende at stikke hænderne ind i

Vi havde alt for kort tid derinde, så der er helt klart basis for endnu et besøg i Ekspermentarium

– og for at krydre oplevelsen tog vi toget – Jonas synes det var hyggeligt at køre med tog

Jonas i toget - rigtig hyggeligt at køre med tog

Dette indlæg blev udgivet i Lidt af hvert. Bogmærk permalinket.