Planen er klar…

I dag har vi brugt dagen på at være til “Levende lørdag” i Blenstrup gymnastik forening – og det var rigtig dejligt at se så mange børn og voksne der dukkede op for at have en hyggelig formiddag med stor aktivitet.

Thomas og jeg havde besluttet at øve vores ‘skitse på papiret’ i forhold til opvisningerne her i foråret, og jeg må sige at det gik super godt… så måske holder planen faktisk! I hvert fald er planen ret klar… men den er også udfordrende og spændende, men indtil videre tegner det til at lykkedes, og det er jo rigtig fedt hvis det gør… 🙂

Vi havde i hvert fald en super god fælles træning i dag, og så er der lige et par gange tilbage med fælles træning inden den første opvisning står for døren.

Godt gået i dag piger og drenge… 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Gymnastik. Bogmærk permalinket.