Begivenhedsrig weekend…

Weekenden startede rigtig godt – med Infernal koncert… og det var hyggeligt og rigtig god stemning.

Jeg var især enormt fascineret af den scene opsætning de havde – som du kan se på billederne herunder så var det store figurer der lignede hænder der var placeret på en rigtig fed måde, så de både holdt og omkransede hele bandet – jeg synes det var rigtig cool… og så var musikken god og stemningen helt i top.

Super scene der var til Infernal koncerten på Skråen - jeg synes den var cool

Foruden koncert bød weekenden på opvisninger – den første i Terndrup, hvor de øvede springere fra Blenstrup sammen med Hadsund og Terndrups springere skulle vise den fælles opsætning som vi havde sat sammen. Det gik super godt.

I dag var det så opvisning i Blenstrup, og der var en masse hold. Både begynder springerne og det store hold af øvede springere var rigtig rigtig gode – jeg var rigtig stolt af begge hold – de var bare rigtig gode.

Der er billeder fra opvisningen på Blenstrup Gymnastik Forenings hjemmeside (www.blenstrup-gf.dk)

En travl men begivenhedsrig weekend…. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Fritidsinteresser, Gymnastik, Lidt af hvert. Bogmærk permalinket.