Forlænget weekend på ski…

Jeg ved at det er et stykke tid siden jeg har skrevet her sidst, men det skyldes bl.a. at vi har været afsted på en forlænget weekend til det sneklædte Norge. Her tilbragte vi fredag, lørdag og søndag på ski i den hyggelige lille bygd Gautefall som ligger to en halv times kørsel fra Larvik.

Jonas på ski i Gautefall i Norge

Det var et hyggeligt hotel vi havde lejet en lejlighed på, og skiområdet var overskueligt og let tilgængeligt… Faktisk var det en super, dejlig og hyggelig tur vi havde, men hvor må jeg indrømme at jeg da lige må lidt op i omdrejninger for at følge med Jonas på ski.

Det gik i bedste stil ned over pukkelpisten og på ture gennem skoven med fare for at ramme et træ samt ture på snowboard banen, og her var det blot om at følge med, men det lykkedes i de fleste tilfælde… Jeg havde dog et lille uheld med mit knæ, men det er heldigvis gået i orden igen, så det var dejligt… 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Helt privat, Lidt af hvert. Bogmærk permalinket.